head_banner

EndoSPHERES

EndoSPHERES

Principper og terapier for EndoSPHERES

EndoSPHERES-terapi er baseret på princippet om kompressiv mikrovibration, som frembringer en pulserende, rytmisk effekt på fedtvæv ved at levere lavfrekvente vibrationer i området 39 til 355 Hz.Håndstykket består af en cylinder, der drejer rundt om sin egen akse, hvori der er monteret 55 anti-allergiske silikonekugler, placeret i et bikagemønster med en bestemt tæthed og diameter.Rotationsretningen og det anvendte tryk sikrer, at mikrokompressionen leveres til vævet;frekvensen – som kan måles ved ændringer i cylinderhastigheden – frembringer mikrovibrationer;den korrekte kombination af disse kræfter og tidspunktet for påføring bestemmer intensiteten af ​​behandlingen og giver resultater.

应用部位图

Funktioner
1. Unikt 360° intelligent roterende tromlehåndtag, kontinuerlig langtidsdriftstilstand, sikker og stabil.

2. Der er et LED display på håndtaget til at vise tid og hastighed, og en LED display lysstang, som gør det nemmere at styre og justere rotationsretning og hastighed på kropshåndtaget.

3. Et-nøgleskift mellem fremad- og tilbagegående retning.

4. Silikonebolden er fleksibel og glat, ubesværet, rulningsprocessen er skånsom og svier ikke, bevægelsen er blød og jævnt skubbet, masseret og løftet for at opnå den bedste effekt.

5. Intet behov for kosmetolog besværlig massage, enkel og sikker betjening.

对比图2


Indlægstid: 14. oktober 2022